Морквина по-корейськи з готовою приправою

Якщо вам подобаються гострі закуски, то цей рецепт вам точно сподобається. Морквина по-корейськи з готовою приправою відмінно доповнить основні страви.

Якщо вам подобаються пікантні гострі закуски, то цей рецепт вам точно припаде до смаку. Морквина по-корейськи користується у багатьох популярністю, вона — найчастіший «гість» у салатах. До речі, зробити корейську морквину легко та в домашніх умовах. Ось покроковий рецепт моркви корейською з готовою приправою, яка урізноманітнить святковий стіл, відмінно доповнить основні страви.

Інгредієнти

  • Морква: 300 г
  • Приправа для моркви по-корейськи: 1 ч. ложка
  • Часник сушений: 0,5 ч. ложки
  • Цукор: 0,5 ч. ложки
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Чорний перець – мелений: 1 щіпка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Оцет яблучний: 2,5 ст. ложки

Приготування

Ось потрібні продукти для гострої закуски. Моркву очищаємо, обполіскуємо під прохолодною водою. Відміряємо необхідну кількість спецій.

Для подрібнення моркви скористаємось спеціальною теркою. Якщо такої немає, потрібно нарізати овоч у формі довгої тонкої соломки.

До морквяної соломки додаємо цукровий пісок та сіль. Інгредієнти одразу перемішуємо.

До морквяної соломки всипаємо готову приправу (придбати можна в будь-якому продовольчому магазині), на свій смак перчимо.

Наступний інгредієнт для пікантної закуски – сушений часник. Підсипаємо його у потрібній кількості.

До складу закуски підливаємо олію та яблучний оцет.

Інгредієнти ретельно перемішуємо. Заготовку з моркви ставимо на полицю холодильника приблизно 1 годину.

Пікантна корейська морква готова, пробуємо. Приємного перекушування!