Начинка для пиріжків з картоплі та цибулі

Напевно, кожен куштував пиріжки з картопляною начинкою. Використовуючи цей рецепт, начинка для пиріжків з картоплі та цибулі вийде смачною та апетитною!

Напевно, кожен куштував пиріжки з картопляною начинкою. Якщо ви зібралися такі пиріжки спекти вдома, візьміть на озброєння цей покроковий рецепт приготування начинки. Дотримуйтесь запропонованої кулінарної технології, щоб начинка для пиріжків з картоплі та цибулі вийшла смачною та апетитною!

Інгредієнти

  • Картопля: 600 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Молоко: 100 мл
  • Олія вершкове: 50 г
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти. Очищаємо картоплю та цибулю. Молоко має бути кип'яченим.

Картоплю розрізаємо на частини, які перекладаємо в каструлю та заливаємо водою. Солимо за смаком. Відварюємо картоплю до готовності. Відвар зливаємо.

До відвареної картоплі кладемо шматочок вершкового масла.

Починаємо розминати картоплю, підливаючи в каструлю кип'ячене молоко. Слідкуйте, щоб картопляне пюре не вийшло рідким.

Тим часом подрібнюємо шматочками цибулю. У сковороді розігріваємо олію. Пасеруємо в маслі заготовку з цибулі. Цибуля має вийти золотистого відтінку. Щоб досягти бажаного кольору, киньте до цибулі щіпку цукру.

Пасерований золотистий цибулька перекладаємо в картопляне пюре. Інгредієнти перчимо на смак і перемішуємо.

Апетитна та смачна картопляна начинка для пиріжків готова. Вдалої вам випічки!