Напевно, кожен куштував пиріжки з картопляною начинкою. Якщо ви зібралися такі пиріжки спекти вдома, візьміть на озброєння цей покроковий рецепт приготування начинки. Дотримуйтесь запропонованої кулінарної технології, щоб начинка для пиріжків з картоплі та цибулі вийшла смачною та апетитною!
Інгредієнти
- Картопля: 600 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Молоко: 100 мл
- Олія вершкове: 50 г
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо потрібні інгредієнти. Очищаємо картоплю та цибулю. Молоко має бути кип'яченим.
Картоплю розрізаємо на частини, які перекладаємо в каструлю та заливаємо водою. Солимо за смаком. Відварюємо картоплю до готовності. Відвар зливаємо.
До відвареної картоплі кладемо шматочок вершкового масла.
Починаємо розминати картоплю, підливаючи в каструлю кип'ячене молоко. Слідкуйте, щоб картопляне пюре не вийшло рідким.
Тим часом подрібнюємо шматочками цибулю. У сковороді розігріваємо олію. Пасеруємо в маслі заготовку з цибулі. Цибуля має вийти золотистого відтінку. Щоб досягти бажаного кольору, киньте до цибулі щіпку цукру.
Пасерований золотистий цибулька перекладаємо в картопляне пюре. Інгредієнти перчимо на смак і перемішуємо.
Апетитна та смачна картопляна начинка для пиріжків готова. Вдалої вам випічки!