Смажені пиріжки з рисом та фаршем

Пропоную зробити ситні пиріжки з дріжджового тіста на сковороді з начинкою з рису та фаршу. Виходять смажені пиріжки з рисом та фаршем дуже смачними та ситними.

Домашні пиріжки – улюблена для багатьох випічка. Пропоную зробити ситні пиріжки з дріжджового тіста на сковороді з начинкою з рису та фаршу. Виходять смажені пиріжки з рисом та фаршем дуже смачними та ситними. Їх можна взяти із собою в дорогу чи на пікнік.

Інгредієнти

  • Тісто дріжджове: 500-600 г
  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Рис: 80 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія вершкове: 20 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки (+ для смаження пиріжків)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб посмажити на сковороді пиріжки з рисом та фаршем, підготуємо потрібні інгредієнти. Тісто можна взяти готове або замісити за своїм улюбленим рецептом. Фарш підійде зі свинини, яловичини, мішаний. Очищаємо цибулю. Рис відварюємо протягом 15 хвилин після закипання.

На сковороді розігріваємо олію. Перекладаємо фарш на сковороду. Обсмажуємо його періодично перемішуючи, 5 хвилин.

Цибулю шаткуємо дрібними шматочками. Додаємо нарізку з|із| цибулі до обсмаженого фаршу. Перемішуємо. Продовжуємо смажити ще 5 хвилин.

До фаршу з цибулею перекладаємо відварений рис. Додаємо шматочок вершкового масла|мастила|. За смаком склад начинки для пиріжків солимо та перчимо. Перемішуємо. Стомлюємо на сковороді ще 3-4 хвилини.

Начинку з фаршу та рису перекладаємо (за бажанням) у миску та остуджуємо.

Дріжджове тісто для пиріжків ділимо на 14-15 шматочків. Розкочуємо їх у коржики. Укладаємо на кожну заготівлю начинку, формуємо пиріжки.

Розігріваємо на сковороді олію. Викладаємо швом донизу пиріжки і смажимо їх з кожного боку приблизно по 3-4 хвилини.

Щоб видалити з пиріжків надлишки олії, після смаження викладаємо їх на паперові рушники.

Смажені пиріжки з рисом та фаршем вийшли ситними, смачними, соковитими. Усім приємного перекушування!