Якщо ви збираєтеся приготувати домашні пиріжки, раджу начинку зробити з молодої капусти. З таким наповнювачем ваші пиріжки приречені на успіх! Апетитна начинка з молодої капусти для пиріжків виходить соковитою та смачною. Крім капусти для реалізації рецепту знадобиться ріпчаста цибуля та морквина, а мелені спеції підкоригують смак. До речі, така начинка підійде і для випікання пирогів, нею можна нафарширувати млинці.
Інгредієнти
- Капуста (молода): 500 г
- Морква: 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3-4 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Цукор: 1 ч. ложка
- Вода кип'ячена: 25 мл
Приготування
Візьмемо для рецепту необхідні продукти за запропонованим списком. З молодої капусти видалити верхні листи і зрізати качан. Моркву та цибулю очистити.
Підготуємо основу для начинки – капусту. На обробній дошці нарізаємо капусту стрічками, а потім шаткуємо кубиком. Капустяну заготовку перекладаємо в миску, солимо за смаком і перетираємо руками.
У сковороді розігріваємо олію. Завантажуємо на сковороду подрібнену капусту. Перчимо її на свій смак.
Капусту відразу ж доповнюємо натертою морквою і подрібненою цибулею.
Вміст на сковороді перемішуємо та обсмажуємо протягом 6 хвилин.
Капусту посипаємо цукром і вливаємо трохи кип'яченої води, перемішуємо.
Капусту для начинки гасимо на сковороді приблизно 10 хвилин. Періодично склад начинки перемішуємо.
Смачна соковита начинка з капусти для пиріжків приготовлена. Приступаємо до ліплення пиріжків, коли охолоне начинка. Приємного вам клопоту на кухні!