Піца на сніданок

Смачна піца на сніданок – чудовий варіант ситно підкріпитись з ранку. Основа піци – це пшеничний коржик тортилья та яйця.

Для ранкового сімейного перекушування пропоную зробити смачну домашню піцу. Не хвилюйтеся, що вам буде недостатньо часу на реалізацію рецепту, адже наша піца готується буквально на раз-два. Основа піци – це пшеничний коржик тортилья та яйця. Для начинки використовується ковбаса, помідор та сир. До речі, інгредієнти для начинки можна взяти на власний смак. Смачна піца на сніданок – чудовий варіант ситно підкріпитись з ранку!

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Коржик тортилья: 1 шт.
  • Ковбаса: 50 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Сир твердий: 40 г
  • Будь-яка зелень: за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка

Приготування

За списком візьмемо потрібні інгредієнти. Промиваємо зелень та помідор. Підбираємо відповідну по діаметру сковороду.

Відразу наріжемо інгредієнти начинки. Ковбасу подрібнюємо півкільцями, помідор – тонкими кільцями. Сир крупно натираємо.

У невелику миску розбиваємо яйця. Підсипаємо до них сіль за смаком та чорний мелений перець. Віночком яйця збиваємо до отримання однорідної маси.

У сковороді розігріваємо олію. Вливаємо на сковороду яєчний склад.

Відразу кладемо на яєчну масу пшеничну коржик тортиллю.

Сковороду накриваємо кришкою. Чекаємо, доки яєчна маса схопиться. Перевертаємо акуратно коржик так, щоб яйця виявилися зверху.

Розміщуємо на поверхні скибочки ковбаси та помідора.

Закриваємо інгредієнти натертим сиром.

Знову накриваємо сковороду кришкою. Коли сир розплавиться, можна вважати готовою піцу. Верх присипаємо подрібненою зеленню.

Розрізаємо піцу на шматочки і із задоволенням пробуємо. Приємного та ситного перекушування!