Начинка з грибів з фаршем для пиріжків

Я впевнена, що покроковий рецепт начинки з грибів з фаршем для пиріжків вам обов'язково знадобиться. Пиріжки з такою начинкою виходять апетитними та смачними.

Приготувати смачні домашні пиріжки можна з різноманітними начинками. Для ситного варіанта я пропоную використовувати м'ясний фарш та гриби. Пиріжки з такою начинкою виходять апетитними та смачними. Інгредієнти обсмажимо на сковороді разом із цибулею. Я впевнена, що покроковий рецепт начинки з грибів з фаршем для пиріжків вам обов'язково знадобиться.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Печериці свіжі: 200 г
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для начинки потрібні інгредієнти. Цибулю очищаємо. Свіжі гриби промиваємо під проточною водою від піску та забруднень. Фарш можна використовувати будь-який, у тому числі – змішаний зі свинини та яловичини.

Ріпчасту цибулю шаткуємо невеликими шматочками. У сковороді розігріваємо олію і завантажуємо нарізку з цибулі. Пасеруємо цибулю до м'якості.

Поки обсмажується цибуля, наріжемо шматочками гриби. Заготівлю з печериць перекладаємо на сковороду до цибулі.

Водночас інгредієнти обсмажуємо протягом 5 хвилин, періодично їх перемішуємо.

До цибулі та грибів додаємо м'ясний фарш.

Вміст на сковороді солимо на свій смак, присмачуємо чорним меленим перцем.

Обсмажуємо інгредієнти приблизно 10 хвилин. М'ясні шматочки фаршу потрібно періодично розбивати кулінарною лопаткою.

Соковита та смачна начинка для пиріжків з фаршу з грибами готова! Охолоджуємо її, а потім беремося за ліплення пиріжків. Всім смачного!