Олівє з копченою куркою та свіжим огірком

Готуємо з вами один варіант салату олів'є. Моїм домочадцям подобається олів'є з копченою куркою та свіжим огірком. Пропоную такий салат зробити і вам.

Олів'є залишається найпопулярнішою салатною стравою протягом багатьох десятиліть. Є безліч варіантів приготування олів'є, зустрічається навіть вегетаріанський різновид. Але мій олів'є, швидше за все, для любителів порадувати свій шлунок смачною та ситною стравою. Подобається моїм домочадцям олів'є з копченою куркою та свіжим огірком, готую який і для святкового застілля, і для буденних трапез. Пропоную такий салат зробити і вам.

Цей покроковий рецепт олів'є з копченою куркою та свіжим огірком вимагає варіння картоплі, моркви та яєць. Я зазвичай ці інгредієнти відварюю заздалегідь. Отже, починаємо.

Інгредієнти

  • Картопля (варена): 2 шт.
  • Морква варена: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Куряча грудка копчена: 250 г
  • Горошок консервований: 4 ст. ложки
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для рецепту олів'є з копченою куркою беремо потрібні продукти.

Порядок подрібнення компонентів олів'є не є важливим. Починаємо з коренеплодів. Картоплю та моркву подрібнюємо у формі дрібних кубиків.

Очищаємо свіжий огірок від шкірки. Так смак салату буде ніжнішим. Нарізаємо огірок, як і попередні інгредієнти – кубиком.

Очищаємо курячі яйця. Рубаємо їх шматочками для салату.

На черзі – копчене куряче м'ясо. Його на олів'є подрібнюємо дрібними шматочками.

Зелений консервований горошок із банки спочатку відкидаємо на сито, а потім уже перекладаємо до інгредієнтів олів'є. Для заправки беремо майонез. Не забуваємо посолити до смаку. За бажання можна поперчити.

Залишилось лише перемішати салат і можна подавати олів'є на стіл.

Всім смачного перекушування!