Салат з печерицями, картоплею та оселедцем

Салат на смак виходить оригінальним та ситним. Для страви заздалегідь потрібно відварити коренеплоди та яйця. Такий салат із печерицями, картоплею та оселедцем порадують хазяйок-експериментаторів на кухні, що люблять страви з новими смаками.

Для повсякденних трапез та святкових посиденьок пропоную вам покроковий рецепт салату з печерицями, картоплею та оселедцем, який на смак виходить оригінальним та ситним. Для страви заздалегідь потрібно відварити коренеплоди та яйця. Такий салат із печерицями, картоплею та оселедцем порадують хазяйок-експериментаторів на кухні, що люблять страви з новими смаками.

Зверніть увагу, що час приготування вказано без урахування часу на варіння інгредієнтів.

Інгредієнти

  • Печериці: 200 г (свіжі)
  • Філе оселедця: 1 шт. (Солоне)
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком

Приготування

Ось інгредієнти, які будуть потрібні вам для реалізації салату.

Попередньо промиті та очищені від можливих забруднень гриби нарізаємо у формі невеликих шматочків. Заготівлю з печериць перекладаємо в прогріту олію на сковороду. Періодично перемішуючи, нарізку з грибів обсмажуємо приблизно 5-7 хвилин.

Охолоджені овочі – моркву та картопля – для салату нарізаємо кубиком, перекладаємо нарізку в миску.

Варені яйця подрібнюємо для салату за допомогою спеціального девайсу або рубаємо їх ножем.

Підготовлене філе оселедця подрібнюємо невеликими шматочками, доповнюємо рибною нарізкою решту інгредієнтів салату.

Вміст миски доповнюємо шматочками обсмажених грибів.

Склад салату підготовлений, його залишилося тільки присмачити спеціями та викласти майонез.

Компоненти грибного салату між собою акуратно змішуємо.

Апетитний салат з грибами, оселедцем та картоплею приготований, оформляємо його для подачі за допомогою кулінарного кільця або пропонуємо в загальному салатнику. Смачного!