Олівє з ковбасою та морквою по-корейськи

Пропоную урізноманітнити класичний склад інгредієнтів для Олів'є морквою по-корейськи. Виходить Олів'є з ковбасою та морквою по-корейськи ситним та апетитним.

Салат Олів'є залишається популярною та затребуваною стравою і для святкових застіль, і для повсякденного меню. Кожна господиня має свої улюблені варіанти приготування Олів'є, кожен з яких по-своєму гарний. Пропоную урізноманітнити класичний склад інгредієнтів для Олів'є морквою по-корейськи, перетворивши його смакові якості пікантною ноткою. Я готувала Олів'є з ковбасою, підійде також відварена курка. Виходить Олів'є з ковбасою та морквою по-корейськи ситним та апетитним.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена: 200 г
  • Картопля (варена): 2 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Цибуля зелена: 4-5 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Горошок зелений консервований: 100 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати Олів'є з ковбасою та морквою корейською, візьмемо потрібні продукти. Заздалегідь відварюємо картоплю (20 хвилин після закипання), яйця (10 хвилин). Ці інгредієнти охолоджуємо в крижаній воді, очищаємо.

Почнемо подрібнювати інгредієнти для салату із ковбаси. Нарізаємо кубиками продукт.

Аналогічно подрібнюємо відварену картоплю.

Додаємо до інгредієнтів подрібнений кубиками свіжий огірок.

До складу Олів'є перекладаємо нарізані шматочками яйця.

Зелений горошок відкидаємо на сито, щоб злити сік. Додаємо горошок до салату. Віджимаємо корейську моркву від маринаду. Великі смужки нарізаємо, додаємо до інгредієнтів.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями, викладаємо до інгредієнтів. За смаком перчимо салат, солимо, заправляємо майонезом.

Інгредієнти між собою перемішуємо. Олів'є готове.

Салат Олів'є з корейською морквою вийшов смачним та соковитим, ситним. Всім смачного!