Оселедець по-корейськи з томатним соусом

Смачну та пікантну закуску можна приготувати зі свіжого оселедця. Така закуска виходить злегка гострою та пряною. Готується оселедець по-корейськи з томатним соусом легко і просто.

Смачну та пікантну закуску можна приготувати зі свіжого оселедця. Рибу обробимо на філе, а потім замаринуємо, використовуючи томатний соус та спеції. Такий закусці порадіють любителі страв по-корейськи, адже оселедець виходить трохи гострим і пряним. Готується оселедець по-корейськи з томатним соусом легко і просто. Приступаємо.

Інгредієнти

  • Оселедець: 1 шт. (свіжа)
  • Цибуля фіолетова: 1 шт. (або звичайний)
  • Оцет яблучний: 35 мл
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Соус томатний: 1,5 ч. ложки
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Чорний перець – мелений: 1/4 ч. ложки
  • Перець червоний: 1/4 ч. ложки
  • Коріандр (мелений): 1/4 ч. ложки

Приготування

Щоб приготувати оселедець по-корейськи з томатним соусом, візьмемо потрібні інгредієнти. Якщо у вас риба заморожена, заздалегідь дістаємо її та розморожуємо на нижній полиці холодильника. Цибулю очищаємо.

У оселедець зрізаємо голову, хвіст і плавці. Випаровуємо черево, видаляємо начинки, зчищаємо чорну плівочку. Обробляємо рибу на філе, видаляючи хребет та великі кістки. За бажання шкірку можна залишити.

Підготовлене філе оселедець нарізаємо порційними шматочками шириною близько 2 см. Рибні шматочки складаємо в миску.

Рибні шматочки посипаємо сіллю, меленими перцями та коріандром.

Далі до рибки перекладаємо томатний соус та перемішуємо вміст.

До шматочків оселедця додаємо подрібнену тонкими півкільцями цибулю.

До оселедця і цибулі вливаємо яблучний оцет і олію.

Рибні шматочки добре перемішуємо зі спеціями, олією та оцтом. Миску закриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою. Маринуємо оселедець по-корейськи в холодильнику протягом 4 годин.

Апетитну смачну оселедець по-корейськи подаємо до столу. Всім смачного!