Для ситного та смачного обіду чи вечері пропоную зробити пасту з фаршем. М'ясний інгредієнт у нашій страві доповнений нарізкою зі свіжих печериць та цибулі. Для рецепту я взяла пасту фарфалле (вироби схожі на бантики), але підійдуть і макарони будь-якої форми, і спагетті. Апетитна паста з фаршем та грибами на сковороді готується швидко, а виходить дуже смачною.
Інгредієнти
- Макарони: 130 г (фарфалле)
- Фарш м'ясний: 200 г
- Печериці свіжі: 100 г
- Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
- Соус томатний: 1 ст. ложка
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода кип'ячена: 100 мл
Приготування
Візьмемо потрібні інгредієнти для рецепту. Очищаємо цибулю. Промиваємо печериці. Фарш має бути розмороженим.
У каструлі доводимо до кипіння воду. Солимо її, закидаємо бантики та варимо, періодично перемішуючи, до готовності.
Нарізаємо дрібними шматочками цибулю. Відправляємо його пасеруватися на сковороду в розігріту олію. Нарізку перемішуємо в процесі смаження.
Свіжі гриби нарізаємо невеликими пластинками. Заготівлю з печериць перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо далі разом 5 хвилин.
На сковороду до інгредієнтів додаємо м'ясний фарш. Перемішуємо, обсмажуємо 5-7 хвилин. У процесі обсмажування розбиваємо шматочки фаршу лопаткою.
Склад на сковороді на смак солимо і приправляємо чорним меленим перчиком. Викладаємо томатний соус. Вливаємо кип'ячену воду, перемішуємо і гасимо 5 хвилин.
Паста фарфалле готова, відкидаємо її на друшляк, а потім перекладаємо на сковороду.
Вміст на сковороді перемішуємо, мучимо ще хвилинку, а потім відразу подаємо на стіл.
Всім смачного перекушування!