Тушкована картопля з стегенцями в казані

З картоплі та курячих стегенців пропоную зробити смачну та ситну страву. Готується тушкована картопля з стегенцями в казані, виходить дуже апетитною і смачною.

З картоплі та курячих стегенців пропоную зробити смачну та ситну страву, яка урізноманітнить повсякденне обіднє меню. Стегенця і картоплю згасимо разом з овочами — морквою та цибулею. Готується тушкована картопля з стегенцями в казані, виходить дуже апетитною і смачною. Нарізка зі свіжої зелені урізноманітнить смакові якості страви.

Інгредієнти

  • Стегенця курячі: 2 шт. (700 г)
  • Картопля: 700 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Вода кип'ячена: 200 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправа для курячих страв: 1 ч. ложка
  • Кріп (свіжий): 4 гілочки

Приготування

Візьмемо потрібні продукти для гасіння картоплі з стегенцями. Очищаємо картоплю, моркву, цибулю. Стегенця промиваємо під прохолодною водою, обсушуємо паперовими рушниками. Ополіскуємо гілочки кропу.

Підготовлені курячі частини нарізаємо середніми за розміром шматочками.

Морквину та цибулю нарізаємо у формі невеликих шматочків для подальшого подрібнення у блендері.

Нарізку із овочів перекладаємо в чашу блендера. Подрібнюємо за допомогою насадки ніж.

У казан наливаємо олію. Коли олія прогріється, перекладаємо в казан шматочки стегенець і обсмажуємо, періодично перемішуючи, 10 хвилин.

До обсмажених стегенець додаємо подрібнені овочі. На смак солимо, присмачуємо приправою. Перемішуємо, обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

Вміст у казані доповнюємо нарізаною середньою кубикою картоплею. При необхідності досолюємо. Вливаємо кип'ячену воду.

Зменшуємо нагрівання плити, казан накриваємо кришкою. Тушимо картоплю з стегенцями 25 хвилин. Готову страву посипаємо свіжою зеленню.

Пригощайтеся всім ситного і смачного перекушування!