Печиво «Вушка» з листкового тіста

Якщо у вас в морозилці є готовий напівфабрикат – листкове тісто, то можна нашвидкуруч приготувати з нього до чаювання смачне печиво «Вушка» з листкового тіста з цукром.

Якщо у вас в морозилці є готовий напівфабрикат – листкове тісто, то можна нашвидкуруч приготувати з нього до чаювання смачне печиво «Вушка» з цукром. Процес формування печива швидкий і легкий, потрібно заздалегідь тісто розморозити при кімнатній температурі. Виходить печиво «Вушка» з листкового тіста хрумким, апетитним і ароматним, адже в нього ми додамо ще мелену корицю. Ось кулінарні подробиці.

Інгредієнти

  • Тісто листкове: 500 г (дріжджове)
  • Цукор: 3 ст. ложки
  • Кориця мелена: 1 ч. ложка

Приготування

Щоб спекти в духовці печиво із листкового тіста, підготуємо потрібні продукти. Тісто після розморожування має бути м'яким, але при цьому добре тримати форму.

Злегка посипаємо робочу поверхню столу борошном. Кладемо тісто на стіл і розгортаємо його в тонкий пласт (2-3 мм завтовшки).

Поверхня розкатаного пласта посипаємо цукром та меленою корицею. До речі, можна також використати ванільний цукор.

Візуально ділимо пласт навпіл, позначаючи середину. Тепер один край пласта згортаємо рулетом до середини. Потім згортаємо протилежний край. Ось така заготівля виходить.

Заготівлю для печива, що вийшла, нарізаємо однаковими шматочками шириною приблизно 1,5-2 см.

Деко застилаємо пергаментним папером. Поміщаємо печиво "Вушка" зрізом вниз на деко.

Завантажуємо лист у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин (орієнтуйтеся на властивості вашої печі).

Печиво з листкового тіста «Вушка» вийшло ароматним і хрустким. Пригощайтеся всім приємного апетиту!