Пісочне печиво на маргарині

Просте пісочне печиво на маргарині виходить розсипчастим, з ніжною структурою – ідеальне доповнення до чашки ароматного чаю або кави, що бадьорить, вранці.

Для сімейного чаювання можна спекти смачне домашнє печиво на маргарині. Заміс пісочного тесту складності не уявляє, впорається навіть кулінар-початківець. Просте пісочне печиво на маргарині виходить розсипчастим, з ніжною структурою – ідеальне доповнення до чашки ароматного чаю або кави, що бадьорить, вранці.

Інгредієнти

  • Маргарин: 150 г
  • Цукор: 150 г
  • Борошно пшеничне: 2 ст.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка

Приготування

Для замісу тіста для печива відміряємо необхідну кількість інгредієнтів. Заздалегідь дістаньте з холодильника маргарин, продукт має стати м'яким.

У робочу миску викладаємо маргарин кімнатної температури. Підсипаємо до нього цукровий пісок. Інгредієнти добре розтираємо.

У масу, яка в результаті вийшла, розбиваємо велике куряче яйце.

Озброюємося міксером, вміст у мисці збиваємо. Повинен вийти пишний склад.

Дійшла черга до борошна. Перед додаванням обов'язково просійте її. Разом з борошном всипте розпушувач для тіста.

Починаємо заміс тіста для печива, яке на виході має вийти м'яким і гладким. Повертаємо пісочне тісто харчовою плівкою і кладемо на полицю в холодильник. Охолоджуємо тісто від 20 до 30 хвилин.

Пісочне тісто розгортаємо в пласт завтовшки 5-7 мм. Звичайною склянкою або спеціальними формами вирізаємо заготовки печива, які відразу викладаємо на лист, покритий пергаментом.

Завантажуємо лист з печивом у прогріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Час визначатиметься властивостями печі. Печиво виходить м'яким усередині та приємною рум'яною поверхнею.

Смачне пісочне печиво готове, частуйте!