Соковитий мясний пиріг із листкового тіста в мультиварці

Соковитий м'ясний пиріг із листкового тіста в мультиварці – відмінний варіант для перекушування зі звичайних продуктів. Страва виходить апетитною, чудово втамовує голод.

Готовий напівфабрикат — листкове тісто — чудова гастрономічна знахідка для господинь, які не хочуть витрачати час з борошном для приготування основи для домашнього пирога. Пропоную за допомогою мультиварки спекти смачний і дуже ситний пиріг з м'ясним фаршем. Страва виходить апетитною, чудово втамовує голод. Шматок такої страви цілком замінить порцію другої. Смачний та соковитий м'ясний пиріг із листкового тіста в мультиварці – відмінний варіант для перекушування зі звичайних продуктів.

Інгредієнти

  • Тісто листкове: 500 г (дріжджове)
  • Фарш змішаний (свинина + яловичина): 500 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Кріп (свіжий): 3 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Приправа для фаршу: 0,5 ч. ложки
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія вершкове: для змащування чаші

Приготування

Ось такі продукти будуть потрібні для пирога. Заздалегідь потрібно подбати про те, щоб тісто стало м'яким, тому одразу дістаємо його з морозилки та залишаємо при кімнатній температурі. Очищаємо цибулю. Ополіскуємо під холодною водою гілочки кропу, струшуємо, щоб стекла зайва волога.

М'ясний фарш перекладаємо у миску. Цибулю шаткуємо дрібними шматочками і додаємо до фаршу.

Свіжий кріп дрібно нарізаємо, викладаємо до інгредієнтів в миску. На смак склад начинки солимо, всипаємо приправу для фаршу.

Інгредієнти між собою добре змішуємо. Щоб м'ясна начинка була занадто щільною, можна влити у фарш приблизно 50 мл холодної води.

Один пласт розмороженого листкового тіста розгортаємо небагато, потім вирізаємо коло – основу пирога – по діаметру чаші. Дно чаші змащуємо олією, розміщуємо основу пирога, піднімаючи на 2 см борти заготовки.

Начинку викладаємо на основу пирога і розрівнюємо її рівним шаром.

Розкочуємо трохи другий пласт тіста, вирізаємо коло. Накриваємо м'ясну начинку. Щільно скріплюємо краї верху пирога та основи. Неглибоко на поверхні пиріг робимо вилкою проколи.

Збиваємо куряче яйце. Масою, що вийшла, змащуємо поверхню пирога.

Мультиварку закриваємо кришкою. Встановлюємо на екрані програму «Випічка». Час ставимо на 1 годину 30 хвилин. За годину мультиварку відкрити, акуратно перевернути пиріг. Закрити мультиварку та продовжити готувати до звукового сигналу.

Приготований соковитий пиріг з м'ясним фаршем трохи остудити, поділити ножем на порції та приступити до дегустації.

Всім смачного!