Прості гарячі бутерброди у духовці

Рецепт не вимагає великої кількості інгредієнтів та часу. Готові гарячі бутерброди мають привабливий зовнішній вигляд та дивовижний смак.

Найпопулярніша закуска, на мій погляд, це бутерброди. Готують їх і для ранкового перекушування, і для пікніка, і навіть святкове гуляння не обходиться без них. Зробити бутерброди можна по-різному. Мені подобаються гарячі бутерброди у духовці, які не вимагають великої кількості інгредієнтів та часу на приготування.

Така гаряча закуска складається із класичних інгредієнтів для бутербродів: хліба, ковбаси, сиру. Звичні продукти доповнені яйцем, майонезом, кетчупом. Мій покроковий рецепт гарячих бутербродів у духовці простий, і впорається з його реалізацією навіть юний кухар.

Готові гарячі бутерброди мають привабливий зовнішній вигляд та дивовижний смак. Таку закуску можна порівняти з міні-піццею. До речі, готувати гарячі бутерброди можна не тільки в духовці, а й у мікрохвильовій печі або на сковороді.

Інгредієнти

  • Батон (нарізний): 0,5 шт.
  • Сардельки: 100 г (або ковбаса будь-яка)
  • Сир твердий: 100 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Кетчуп томатний: 1 ст. ложка
  • Зелень свіжа: за бажанням

Приготування

Для гарячих бутербродів беремо потрібні продукти. Батон краще використовувати нарізний. Він менше кришиться. Можна одразу вмикати духовку, виставивши температурний режим на 180 градусів.

У робочу миску викладаємо майонез. Доповнюємо його своїм улюбленим кетчупом. Вбиваємо до інгредієнтів куряче яйце.

Продукти в мисці звичайною столовою вилкою перемішуємо між собою.

Сардельки (або будь-яку ковбасу, що є у вас на момент приготування) нарізаємо у формі дрібних кубиків. Нарізку відправляємо до томатно-майонезного складу, що ми приготували.

Сир подрібнюємо теркою. Беремо інвентар із великими осередками. Відправляємо сирну стружку до миски.

Перемішуємо складові.

Деко застилаємо пекарським папером. Викладаємо скибочки батона.

Сирно-ковбасну масу в пікантному соусі обережно викладаємо на хлібні скибочки.

Деко з бутербродами відправляємо в піч на 10 або 15 хвилин. Цього часу буде достатньо, щоб сир розплавився, а поверхня бутербродів набула привабливого золотистого вигляду.

Ситні гарячі бутерброди готові! Додатково їх можна перетворити за допомогою свіжої зелені. Всім смачного!