Салат з консервованою горбушею та картоплею

Рибні салати завжди користуються популярністю та кулінарним успіхом серед обивателів. Ось рецепт ситного та смачного салату з консервованою горбушею та картоплею.

Рибні салати завжди користуються популярністю та кулінарним успіхом серед обивателів. Готувати їх можна зі свіжої риби, солоної чи консервованої. Ось покроковий рецепт салату з консервованою горбушею та картоплею, яка виходить ситною, смачною та апетитною. Такий рибний салат урізноманітнить і повсякденне меню, і для святкових посидень він теж підійде.

Інгредієнти

  • Горбуша консервована: 150 г
  • Картопля (варена): 1-2 шт.
  • Морква варена: 0,5 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 3-4 пера
  • Кріп: 1 гілочка
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо за списком продукти для салату. Заздалегідь відварюємо картоплю, моркву та яйця. Дані інгредієнти потім остудити та очистити. Зелень промити.

Відкриваємо рибні консерви з горбушею. Перекладаємо шматочки риби в миску без рідини. Розминаємо горбушу вилкою.

Відварену картоплю для салату подрібнюємо кубиком. Перекладаємо нарізку до риби.

Аналогічно нарізаємо і відварену моркву. Переправляємо морквяні кубики до решти інгредієнтів салату.

На черзі – відварені курячі яйця. Шинкуємо їх шматочками, додаємо до складу салату.

Дрібно нарізаємо зелену цибулю та кріп. Зелену нарізку кидаємо до салату.

Рибний салат на свій смак солимо та приправляємо перчиком. Для заправки викладаємо до інгредієнтів майонез.

Залишилось лише добре перемішати компоненти салату і можна одразу його запропонувати на стіл.

Пригощаємося смачним салатом з консервованою горбушею та картоплею. Приємного перекушування!