Рогаліки з листкового тіста з яблуками

Просто і легко можна приготувати смачну випічку, якщо використати листкове бездрожжеве тісто. Солодкі рогалики з листкового тіста з яблуками урізноманітнюють ваше чаювання.

Просто і легко можна приготувати смачну випічку в домашніх умовах, якщо використати заморожений напівфабрикат – листкове бездрожжеве тісто. Пропоную з такого тіста спекти смачні рогалики з яблучною начинкою. Рогаліки виходять соковитими, апетитними. Солодкі рогалики з листкового тіста з яблуками урізноманітнюють ваше чаювання. До столу їх можна запропонувати з чашкою гарячого чаю, ароматної кави або іншими улюбленими напоями.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 250 г
  • Яблуко: 1 шт.
  • Цукор: 2 ст. ложки
  • Цукор (пудра): 1 ст. ложка

Приготування

Для рецепту рогаликів підготуємо вказані інгредієнти. Наперед тісто дістаємо з холодильника, щоб воно стало м'яким.

Розморожене листкове тісто укладаємо на поверхню столу, яку злегка можна припорошити мукою. Розкочуємо тісто і вирізаємо з нього коло. Для зручності я користуюся трафаретом тарілкою або кришкою.

За допомогою піцерізки (мені так зручніше) вирізаємо з кола сегменти.

Очищаємо яблуко від шкірки та насіння. Нарізаємо фрукт невеликими скибочками. На широку сторону заготовки поміщаємо по дві яблучні скибочки.

Яблучні часточки посипаємо трохи цукром.

Згортаємо заготовки з яблучною начинкою у формі рогалика. Рогаліки укладаємо на лист так, щоб «хвостик» був знизу.

Завантажуємо лист з рогаликами в розігріту до 180 градусів духовку на 20 або 25 хвилин (орієнтуйтеся на властивості своєї духовки).

Коли рогалики охолонуть, посипаємо їх солодкою пудрою та подаємо до столу.

Всім приємного чаювання!