Апельсинові сирники на сковороді

Домашні апельсинові сирники на сковороді чудово впишуться у ранкове меню. Я впевнена, що такі ласощі з сиру знайде своїх шанувальників.

Якщо вам подобається присутність апельсинової нотки у домашній випічці, то рекомендую приготувати сирники з цим цитрусовим. Домашні апельсинові сирники на сковороді чудово впишуться у ранкове меню. При подачі сирників до столу їх можна доповнити фруктовим джемом, варенням або молоком, що згущує. Я впевнена, що такі ласощі з сиру знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Сир: 200 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Цукор: 2 ст. ложки
  • Сіль: щіпка
  • Апельсин: 0,5 шт.
  • Борошно пшеничне: 3-4 ст. ложки
  • Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки

Приготування

Для рецепту сирників візьмемо продукти за переліком. Апельсин ретельно промиваємо, адже ми використовуватимемо цедру.

Сир кладемо в миску. Розминаємо його вилкою. Якщо сир зернистий, краще протерти його через сито.

З половинки апельсина вичавлюємо сік. У сир вливаємо пару супових ложок соку. Шкірку дрібно натираємо. Апельсинову цедру, що вийшла, додаємо в сир.

До інгредієнтів вбиваємо куряче яйце.

У сир підсипаємо цукровий пісок, кидаємо щіпку солі, додаємо борошно разом з розпушувачем.

Інгредієнти добре перемішуємо. У результаті має вийти в'язке тісто.

Долоні змочуємо холодною водою. Ліпимо з сирної маси кульки, які притискаємо в коржики. Відправляємо заготівлі сирників у розігріту олію, обсмажуємо з двох сторін до рум'яної скоринки.

Домашні сирники з апельсин готові. Приємного та смачного перекушування!