Рисова каша з родзинками та вершковим маслом на сковороді

Пропоную зварити кашу з рису із ізюмом. Така страва порадує і дорослих, і дітей. Вийшла рисова каша з родзинками та вершковим маслом на сковороді смачною та ситною.

Рисова каша – найкраща кулінарна ідея для сніданку. Пропоную зварити кашу з рису і доповнити її родзинками та вершковим маслом. Для приготування я вибрала глибоку сковороду. Вийшла рисова каша з родзинками та вершковим маслом на сковороді солодкою, смачною, ароматною та ситною. Така страва порадує і дорослих, і дітей.

Інгредієнти

  • Рис пропарений: 1 склянка
  • Олія вершкове: 20 г
  • Родзинки: 1-2 жмені
  • Цукор: 1 ст. ложка (або до смаку)
  • Сіль: щіпка
  • Вода кип'ячена: 2 склянки (тепла)

Приготування

Щоб зварити на сковороді рисову кашу з родзинками та вершковим маслом, підготуємо потрібні продукти.

Перебираємо родзинки, видаляємо, якщо є гілочки, і заливаємо окропом сухофрукт. Залишаємо так на 5-7 хвилин. Потім родзинки промиваємо.

На сковороду додаємо шматочок вершкового масла|мастила| і повністю його розтоплюємо.

Коли олія розтопиться, всипаємо на сковороду пропарений рис.

Рис заливаємо теплою кип'яченою водою. Доводимо рис під кришкою до кипіння, зменшуємо нагрівання плити та варимо протягом 10 хвилин.

Через 10 хвилин варіння кашу солимо, всипаємо цукровий пісок.

Потім перекладаємо до рису підготовлені родзинки.

Інгредієнти між собою перемішуємо, знову накриваємо кришкою сковороду і продовжуємо варити кашу ще 8-10 хвилин.

Рисова каша з родзинками та вершковим маслом вийшла смачною, солодкою та ароматною. Пригощайтеся всім приємного апетиту!