Паста з фаршем та грибами на сковороді

Для ситного та смачного обіду чи вечері пропоную зробити пасту. Апетитна паста з фаршем та грибами на сковороді готується швидко, а виходить дуже смачною.

Для ситного та смачного обіду чи вечері пропоную зробити пасту з фаршем. М'ясний інгредієнт у нашій страві доповнений нарізкою зі свіжих печериць та цибулі. Для рецепту я взяла пасту фарфалле (вироби схожі на бантики), але підійдуть і макарони будь-якої форми, і спагетті. Апетитна паста з фаршем та грибами на сковороді готується швидко, а виходить дуже смачною.

Інгредієнти

  • Макарони: 130 г (фарфалле)
  • Фарш м'ясний: 200 г
  • Печериці свіжі: 100 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Соус томатний: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода кип'ячена: 100 мл

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для рецепту. Очищаємо цибулю. Промиваємо печериці. Фарш має бути розмороженим.

У каструлі доводимо до кипіння воду. Солимо її, закидаємо бантики та варимо, періодично перемішуючи, до готовності.

Нарізаємо дрібними шматочками цибулю. Відправляємо його пасеруватися на сковороду в розігріту олію. Нарізку перемішуємо в процесі смаження.

Свіжі гриби нарізаємо невеликими пластинками. Заготівлю з печериць перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо далі разом 5 хвилин.

На сковороду до інгредієнтів додаємо м'ясний фарш. Перемішуємо, обсмажуємо 5-7 хвилин. У процесі обсмажування розбиваємо шматочки фаршу лопаткою.

Склад на сковороді на смак солимо і приправляємо чорним меленим перчиком. Викладаємо томатний соус. Вливаємо кип'ячену воду, перемішуємо і гасимо 5 хвилин.

Паста фарфалле готова, відкидаємо її на друшляк, а потім перекладаємо на сковороду.

Вміст на сковороді перемішуємо, мучимо ще хвилинку, а потім відразу подаємо на стіл.

Всім смачного перекушування!