Підлива зі свинини в мультиварці

Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші страви. Наприклад, підливу зі свинини в мультиварці, яка виходить дуже смачною.

Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші страви, у тому числі – апетитні підливи. Щоб процес варіння підливи зробити простим і без зайвих кулінарних проблем, пропоную скористатися мультиваркою. Виходить підливу зі свинини в мультиварці смачної, страва чудово поєднується з різними гарнірами при подачі – макаронами, картопляним пюре, кашами.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Паста томатна: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Базилік сушений: 0,5 ч. ложки
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Вода: 400 мл

Приготування

Підготуємо продукти для м'ясної підливи. Свинину промиваємо, обтираємо паперовими рушниками. Очищаємо цибулю.

У знімну чашу мультиварку вливаємо олію. Вибираємо програму «Гаріння» на дисплеї. Цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо обживатися на 5 хвилин, періодично перемішуючи. Мультиварку кришкою не закриваємо.

М'якуш свинину нарізаємо середніми шматочками. Перекладаємо нарізку з м'яса до цибулі. На смак солимо, всипаємо спеції.

М'ясні шматочки перемішуємо з цибулею і продовжуємо готувати у цій же програмі ще 10 хвилин. Іноді інгредієнти перемішуємо.

До обсмажених шматочків свинини всипаємо борошно, додаємо томатну пасту. Якщо паста кислить, то всипте трохи цукру. Перемішуємо.

Вміст у чаші заливаємо кип'яченою водою.

Мультиварку закриваємо кришкою. Включаємо програму «Гасіння» на 45 хвилин. Готуємо до звукового сигналу.

Смачна підлива зі свинини у мультиварці готова. Смачного!