Крабові палички міцно влаштувалися у салатних стравах. Цей продукт чудово є сусідами з різними інгредієнтами. Якщо ви прихильник швидких і легких у приготуванні салатів, то цей рецепт вам знадобиться. Сьогодні у мене в меню салат Червоне море з крабовими паличками та квасолею, який можна запропонувати для святкового застілля. Квасоля використовується консервована, у власному соку. А ось і подробиці реалізації рецепту.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Помідори: 1 шт.
- Капуста пекінська: 70 г
- Квасоля червона консервована: 4 ст. ложки
- Сир твердий: 60 г
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо за списком інгредієнти. Крабові палички мають бути розмороженими. З пекінської капусти зніміть верхні листи.
Починаємо подрібнення інгредієнтів для салату з пекінської капусти. Нарізаємо її тонкими стрічками.
Доповнюємо пекінську капусту крабовими паличками, подрібненими у формі тонкої соломки.
Помідор промиваємо, насухо витираємо та нарізаємо невеликими кубиками. Рекомендується використовувати помідор із щільною шкіркою.
Для подрібнення сиру використовуємо терку з великими поділками.
Перш ніж додати червону консервовану квасолю, відкидаємо її на сито і промиваємо прохолодною водою. Коли рідина повністю зійде, викладаємо квасолю до решти інгредієнтів салату.
Для заправки салату Червоне море з крабовими паличками я використовувала майонез, але можна взяти сметану. Інгредієнти на свій смак перчимо та підсолюємо. Склад салату перемішуємо.
Простий у приготуванні, але дуже смачний салат Червоне море з крабовими паличками та квасолею готовий до вживання. Частуйтесь на здоров'я!