Салат Олівє без картоплі

Не всі люблять картоплю. Якраз для таких обивателів я пропоную приготувати салат Олів'є без картоплі, який також виходить дуже апетитним.

У кожного обивателя свої смакові уподобання. Наприклад, не всі люблять картоплю. Серед моїх знайомих вони теж є, і щоб догодити їм, я іноді готую салат Олів'є без картоплі, який також виходить дуже апетитним. Можливо, що картопля просто відсутня, а скуштувати смачного салату дуже хочеться, тоді рецепт врятує вас, а страва порадує.

Щоб Олів'є вийшло гідним, намагайтеся нарізати інгредієнти однакового розміру, орієнтуючись на зелений горошок. Заздалегідь відваріть морквину та яйця, ковбасу використовуйте свого улюбленого сорту.

Інгредієнти

  • Ковбаса: 250 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Морква варена: 1 шт.
  • Огірки мариновані: 1 шт.
  • Горошок консервований: 5 ст. ложок
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 3-4 пера
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти. Відварену морквину та яйця очищаємо. Промиваємо зелену цибулю.

Почнемо подрібнення інгредієнтів для Олів'є з ковбаси. Подрібнюємо продукт у формі дрібного кубика та відправляємо у миску.

Аналогічно чинимо і з відвареною морквиною. Нарізку переправляємо до ковбаси.

На черзі – маринований (або солоний) огірочок. Подрібнюємо його, як і попередні компоненти.

Шинкуємо шматочками відварені яйця. Додаємо їх до загального складу салату.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо тонкими кільцями. Горошок відкидаємо на сито, а потім уже додаємо до салату.

Інгредієнти солимо та перчимо. Для заправки використовуємо майонез. Якщо хочете скоротити кількість калорій у салаті, замість майонезу візьміть сметану.

Перемішуємо інгредієнти салату, Олів'є готове до подачі.

Всім смачного перекушування!