Салат під шубою зі скумбрією

Приготувати салат під шубою можна не тільки з оселедцем, а й зі скумбрії. Виходить салат під шубою зі скумбрії дуже смачним, апетитним, соковитим.

Рибний листковий салат «Під шубою» залишається кулінарним фаворитом і по сьогоднішній день. Приготувати салат під шубою можна не тільки з оселедцем, а й зі скумбрії. Виходить салат під шубою зі скумбрії дуже смачним, апетитним, соковитим. Таку страву прикрасить будь-яке святкове гуляння.

Інгредієнти

  • Скумбрія: 150 г (малосолона)
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Буряк: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Майонез: 4 ст. ложки

Приготування

Щоб приготувати салат під шубою зі скумбрії, візьмемо потрібні інгредієнти. Заздалегідь відварюємо картоплю, моркву, буряки та яйця. Дані інгредієнти охолоджуємо та очищаємо. Шматочки скумбрії очищаємо, видаляючи всі кістки та хребет.

Картоплю натираємо, викладаємо перший шар. Цей шар трохи солимо, перчимо. Покриваємо майонезом.

Скумбрію нарізаємо маленькими кубиками. Формуємо другий шар рибного салату.

Дрібно шаткуємо цибулю. Викладаємо цибульну нарізку на скумбрію, змащуємо майонезом.

Закриваємо цибульний шар натертою морквою. Шар змащуємо соусом.

Яйця натираємо, викладаємо наступний шар, трохи присолюємо, не забуваємо змастити його.

За традицією завершальний шар салату з буряка. Натираємо її, формуємо шар та покриваємо майонезом.

Щоб салат вийшов соковитим, ставимо його в холодильник на 30-50 хвилин для просочення шарів, а потім із задоволенням пригощаємось. Приємного всім перекушування!