Салат Рижик з морквою та плавленим сиром

Салат Рижик з морквою та плавленим сиром підійде для швидкого та ситного перекушування. У страви оригінальна назва, так, і до смаку вона виходить яскравою і апетитною.

Салат, приготований з морквою та плавленим сиром, підійде для швидкого та ситного перекушування. У страви оригінальна назва, так, і до смаку вона виходить яскравою, апетитною, з пікантною ноткою. У рецепті використовується і сира морква, і морква по-корейськи. На плавленому сирку краще не економити та вибрати якісний продукт. Красивий салат Рижик з морквою та плавленим сиром – швидке кулінарне рішення і для «несподіваних» гостей.

Інгредієнти

  • Морква: 1 шт.
  • Морква по-корейськи: 150 г
  • Сир плавлений: 80 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Часник: 1-2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для приготування салату візьмемо потрібні інгредієнти. Очищаємо морквину та часник.

Почнемо реалізацію рецепту з подрібнення сирої моркви. Використовуємо тертку з великими осередками. Морквяну стружку перекладаємо в миску.

Аналогічно чинимо і з плавленим сирком. До речі, на кілька хвилин можна покласти продукт у морозилку. Так він краще натиратиметься.

До інгредієнтів салату викладаємо корейську морквину. Великі смужки можна розрізати навпіл.

До складу салату вводимо пропущений через прес часниковий зубчик (або два).

Компоненти морквяного салату заправляємо майонезом.

Перемішуємо суміш салату, знімаємо пробу. Якщо вам не вистачає солі чи перчика, то додайте їх у салат. Мені було достатньо спецій корейської моркви.

Морквяний салат Рижик із плавленим сиром готовий, приємного апетиту!