Для святкових посиденьок або буденного перекушування пропоную вам зробити смачний салат під назвою Валерія. У складі салату звичайні та доступні інгредієнти. Смаковий тон страві ставить пікантна морква по-корейськи. У салаті вона доповнена крабовими паличками, яйцем та сиром. Готувати салат Валерія з корейською морквою та крабовими паличками просто, швидко та легко.
Інгредієнти
- Морква по-корейськи: 100 г
- Крабові палички: 100 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Сир твердий: 50 г
- Майонез: 2 ст. ложки
- Петрушка: 2 гілочки
- Сіль: за потребою
- Чорний перець – мелений: за перевагою
Приготування
Щоб зробити салат Валерія з корейською морквою та крабовими паличками, візьмемо потрібні продукти. Курячі яйця відварюємо протягом 10 хвилин після закипання. Остуджуємо яйця в крижаній воді, очищаємо. Зелень промиваємо.
Дістаємо крабові палички із упаковки. Перекладаємо на обробну дошку та нарізаємо невеликими кубиками.
Для подрібнення сиру скористаємося теркою з великими отворами.
На черзі – курячі яйця. Рубаємо їх невеликим кубиком, додаємо до решти інгредієнтів салату.
До складу салату перекладаємо моркву по-корейськи. Попередньо її потрібно віджати від зайвого маринаду.
Гілочки свіжої петрушки дрібно нарізаємо, додаємо в салат. Заправляємо страву майонезом. Спеції додаємо відповідно до своїх смакових уподобань.
Нам залишилося лише перемішати інгредієнти та можна подавати салат Валерія до столу.
Всім смачного перекушування!