Листковий салат з морквою по-корейськи

Пропоную вам покроковий рецепт листкового салату з морквою по-корейськи, який виходить досить ситним і надзвичайно смачним.

Пропоную вам покроковий рецепт листкового салату з морквою по-корейськи, який виходить досить ситним і надзвичайно смачним. Морквина по-корейськи гармонійно поєднується у блюді з маринованими огірками, відвареною куркою, картоплею. Для прошарку шарів використовується майонез. Взяти для салату можна як магазинну корейську морквину, так і самостійно приготовлену в домашніх умовах. Такий листковий салат із корейською морквою буде доречний на святковому столі.

Інгредієнти

  • Картопля (варена): 2 шт.
  • Морква по-корейськи: 150 г
  • М'ясо куряче: 200 г (варене)
  • Огірок маринований: 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Майонез: 3 ст. ложки

Приготування

Візьмемо за списком необхідні продукти. Потрібно заздалегідь відварити куряче м'ясо, картопля. Я використовувала м'ясо з курячих гомілок, добре підійде і куряча грудка. Відварювати курятину потрібно у підсоленій воді.

Картоплю подрібнюємо великою теркою, викладаємо перший шар, змащуємо його майонезом. За потребою шар можна присолити.

Ріпчасту цибулю шаткуємо кубиком, куряче м'ясо нарізаємо шматочками. Інгредієнти перемішуємо.

На картопляний шар поміщаємо ряд із курки та цибулі, покриваємо шар також майонезом.

Мариновані огірки чи корнішони нарізаємо дрібним кубиком. Викладаємо третій шар, його теж змащуємо майонезом.

Морквину по-корейськи нарізаємо меншими смужками. Формуємо завершальний шар. Змащувати його не потрібно.

Готовий листковий салат з морквою по-корейськи на годинку відправляємо в холодильник, щоб шари достатньо просочилися. Із задоволенням пригощаємось смачним салатом!