Сьогодні у мене в меню легкий, смачний і поживний салат з авокадо та пекінською капустою, в якому інгредієнти, що використовуються, вдало поєднуються між собою. Салатна страва має пікантну нотку завдяки авокадо, який має ненав'язливий присмак. Для заправки я використовувала оливкову олію, яка зберігає корисні якості інгредієнтів.
Якщо ви вважаєте себе прихильником правильного харчування, або дотримуєтеся дієти для схуднення, то обов'язково візьміть на озброєння цей покроковий рецепт салату з авокадо та пекінською капустою, огірком.
Інгредієнти
- Капуста пекінська: 250 г
- Авокадо: 1 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Зелень свіжа: за смаком
- Сік лимонний: 1 ч. ложка
- Олія оливкова: 2-3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Для салату готуємо необхідні інгредієнти згідно зі списком. Як зелена добавка я використовувала цибулю (підійде кріп і петрушка).
Пекінську капусту розбираємо на листочки, які потім подрібнюємо тонкими смужками. Заготівлю з капусти перекладаємо у миску.
Свіжий огірочок для салату рекомендується очистити. Подрібнюємо огірок у формі брусочків (можна також нарізати кільцями або півкільцями).
Очищаємо від шкірки авокадо, видаляємо кісточку. Подрібнюємо авокадо тонкими скибочками.
Оскільки подрібнений авокадо має властивість темніти, відразу ж збризкуванням заготовку соком лимона.
Промите та обсушене пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями.
Необхідні інгредієнти подрібнені, залишилося лише заправити оливковою олією, приправити за смаком сіллю і добре між собою перемішати.
Смачний поживний салат з пекінською капустою та авокадо приготовлений, пригощайтеся на здоров'я!