Салат з авокадо та пекінської капустою.

Салат має пікантну нотку завдяки авокадо, який має ненав'язливий присмак. Для заправки я використовувала оливкову олію.

Сьогодні у мене в меню легкий, смачний і поживний салат з авокадо та пекінською капустою, в якому інгредієнти, що використовуються, вдало поєднуються між собою. Салатна страва має пікантну нотку завдяки авокадо, який має ненав'язливий присмак. Для заправки я використовувала оливкову олію, яка зберігає корисні якості інгредієнтів.

Якщо ви вважаєте себе прихильником правильного харчування, або дотримуєтеся дієти для схуднення, то обов'язково візьміть на озброєння цей покроковий рецепт салату з авокадо та пекінською капустою, огірком.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська: 250 г
  • Авокадо: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Сік лимонний: 1 ч. ложка
  • Олія оливкова: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для салату готуємо необхідні інгредієнти згідно зі списком. Як зелена добавка я використовувала цибулю (підійде кріп і петрушка).

Пекінську капусту розбираємо на листочки, які потім подрібнюємо тонкими смужками. Заготівлю з капусти перекладаємо у миску.

Свіжий огірочок для салату рекомендується очистити. Подрібнюємо огірок у формі брусочків (можна також нарізати кільцями або півкільцями).

Очищаємо від шкірки авокадо, видаляємо кісточку. Подрібнюємо авокадо тонкими скибочками.

Оскільки подрібнений авокадо має властивість темніти, відразу ж збризкуванням заготовку соком лимона.

Промите та обсушене пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями.

Необхідні інгредієнти подрібнені, залишилося лише заправити оливковою олією, приправити за смаком сіллю і добре між собою перемішати.

Смачний поживний салат з пекінською капустою та авокадо приготовлений, пригощайтеся на здоров'я!