Тортілья з начинкою на сковороді

Для швидкого, смачного та ситного перекушування пропоную вам зробити тортилью з начинкою на сковороді – відмінний варіант для ранкової трапези.

Для швидкого, смачного та ситного перекушування пропоную вам зробити тортилью з начинкою на сковороді, яку також можна взяти з собою в дорогу або на пікнік. Для начинки знадобиться сир твердого сорту та будь-яка ковбаса. Апетитна тортилья з начинкою на сковороді – чудовий варіант для ранкової трапези. Ось кулінарні подробиці реалізації рецепту.

Інгредієнти

  • Коржик тортилья: 2 шт.
  • Сир твердий: 80 г
  • Ковбаса: 60 г
  • Кріп (свіжий): 2 гілочки

Приготування

Готуємо необхідні інгредієнти. Як бачите, список мінімальний, а страва виходить дуже смачною.

Я для начинки взяла копчену ковбасу. Продукт нарізаємо у формі дрібної соломки. Заготівлю перекладаємо в миску.

Додаємо до нарізки з ковбаси подрібнений теркою сир.

Гілочки свіжого кропу промиваємо під водою, струшуємо зайву вологу. Шинкуємо зелені гілочки. Нарізку з кропу додаємо до решти інгредієнтів начинки.

Складові нашої начинки між собою перемішуємо.

Беремо один коржик тортиллю. Приготовлену начинку розкладаємо на коржі рівним шаром.

Начинку закриваємо коржом, що залишився.

Сковороду ставимо на вогонь. Змащувати її нічим не потрібно, поверхня має бути сухою. Коли поверхня добре прогріється, викладаємо заготовку із тортильї. Підсмажуємо тортилью з кожного боку приблизно по 2 хвилини. Цього часу достатньо, щоби сир розплавився.

Тортілья з начинкою до смаку нагадує піцу. Розрізаємо коржик на сегменти і із задоволенням пригощаємось!