Салат з фунчозою та крабовими паличками

Готуємо швидкий 🥗 салат з фунчозою та крабовими паличками, доповнений огірком та кукурудзою за моїм рецептом.

Багато господарок використовують тонку локшину – фунчозу – для приготування салатних страв. Фунчоза чудово поєднується з багатьма продуктами харчування. Крабові палички – не виняток.

Пропоную вам зробити салат з фунчозою та крабовими паличками, який просто і швидко готується. Фунчоза та крабові палички доповнені солодкою консервованою кукурудзою та свіжим огірком, спеціями. На смак салат виходить дуже ніжним. Покроковий рецепт салату з фунчозою і крабовими паличками стане в нагоді початківцям кухарям і господарям, що дебютують на кухні.

Інгредієнти

  • Фунчоза: 40 г
  • Крабові палички: 100 г
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Майонез: 2 ст. ложки

Приготування

Щоб приготувати смачний салат із фунчозою, беремо необхідні продукти. Крабові палички мають бути в розмороженому вигляді. Огірок ретельно промиваємо. З консервованої кукурудзи зціджування рідини.

Тонку локшину перекладаємо в миску і заливаємо окропом. Залишаємо так фунчозу на 5 хвилин, накривши кришкою. Потім локшину відкидаємо на сито, щоб злити воду.

На обробну поверхню перекладаємо свіжий огірок та подрібнюємо його гострим ножем у формі брусочків.

Крабові палички витягаємо з упаковки і подрібнюємо невеликими кільцями навскоси.

Нарізку зі свіжого огірка та крабових паличок перекладаємо у миску. Додаємо солодку консервовану кукурудзу.

До інгредієнтів викладаємо тонку локшину.

Вміст миски присмачуємо на свій смак сіллю, кидаємо меленого перчика, заправляємо майонезом.

Компоненти легені у приготуванні салату з фунчозою між собою добре перемішуємо.

Апетитний салат з тонкою китайською локшиною та крабовими паличками приготовлений. Частуйтесь на здоров'я!