Такий коренеплід, як редиска, вдало «вживається» в салатах з різноманітними інгредієнтами. Пропоную доповнити редиску відвареною картоплею, свіжою зеленою цибулею та приготувати повноцінну страву для ситного перекушування. Апетитний салат з картоплею та редькою швидко готується, якщо відварити бульби заздалегідь. Завдяки заправці салатна страва виходить пікантною та завершеною. Рекомендую такий салат готувати з молодою картоплею.
Інгредієнти
- Картопля (варена): 2-3 шт.
- Редиска: 100 г
- Цибуля зелена: 0,5 пучка
- Сметана: 3 ст. ложки
- Гірчиця зернова: 1 ч. ложка
- Часник: 1 зубчик
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для рецепту візьмемо потрібні інгредієнти. Наперед картопля відварити в мундирі, остудити, очистити. Ретельно промиваємо редиску, зрізаємо хвостики. Ополіскуємо пір'я зеленої цибулі.
Для салату нарізаємо редиску невеликими півкільцями або у довільній формі залежно від розміру коренеплоду.
Відварену картоплю нарізаємо невеликими скибочками.
Пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями. Додаємо заготівлю із зелені до інших інгредієнтів салату.
Приготуємо для салату пікантне заправлення. У сметану перекладаємо гірчицю, інгредієнти солимо перчим. Частку часнику пропускаємо через спеціальний прес і додаємо до сметани. Перемішуємо добре склад заправки.
Приготовлену заправку відправляємо до салату. Інгредієнти перемішуємо.
Салат з відвареною картоплею та редисом можна відразу запропонувати до столу. Смачного!