Салат з картоплею та редисом

Такий коренеплід, як редиска, вдало «вживається» в салатах з різноманітними інгредієнтами. Пропоную приготувати апетитний салат з картоплею та редисом.

Такий коренеплід, як редиска, вдало «вживається» в салатах з різноманітними інгредієнтами. Пропоную доповнити редиску відвареною картоплею, свіжою зеленою цибулею та приготувати повноцінну страву для ситного перекушування. Апетитний салат з картоплею та редькою швидко готується, якщо відварити бульби заздалегідь. Завдяки заправці салатна страва виходить пікантною та завершеною. Рекомендую такий салат готувати з молодою картоплею.

Інгредієнти

  • Картопля (варена): 2-3 шт.
  • Редиска: 100 г
  • Цибуля зелена: 0,5 пучка
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Гірчиця зернова: 1 ч. ложка
  • Часник: 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту візьмемо потрібні інгредієнти. Наперед картопля відварити в мундирі, остудити, очистити. Ретельно промиваємо редиску, зрізаємо хвостики. Ополіскуємо пір'я зеленої цибулі.

Для салату нарізаємо редиску невеликими півкільцями або у довільній формі залежно від розміру коренеплоду.

Відварену картоплю нарізаємо невеликими скибочками.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями. Додаємо заготівлю із зелені до інших інгредієнтів салату.

Приготуємо для салату пікантне заправлення. У сметану перекладаємо гірчицю, інгредієнти солимо перчим. Частку часнику пропускаємо через спеціальний прес і додаємо до сметани. Перемішуємо добре склад заправки.

Приготовлену заправку відправляємо до салату. Інгредієнти перемішуємо.

Салат з відвареною картоплею та редисом можна відразу запропонувати до столу. Смачного!