Пропоную вам урізноманітнити своє повсякденне меню смачним та простим у приготуванні салатом. У складі страви – зелений горошок, плавлений сир та відварені курячі яйця. Як бачите, такий салат не вимагає великих витрат, а виходить він апетитним та ситним. Для заправки салату я використовувала сметану з майонезом, яку доповнила подрібненим часником та сумішшю мелених спецій. Про те, як швидко приготувати салат з консервованим горошком і плавленим сиром, розповім у своєму рецепті.
Інгредієнти
- Горошок зелений консервований: 100 г
- Сир плавлений: 90 г
- Яйце куряче: 1-2 шт.
- Цибуля зелена: 3-4 пера
- Сметана: 1 ст. ложка
- Майонез: 1 ст. ложка
- Часник: 1 зубчик
- Сіль за смаком
- Суміш перців: за смаком
Приготування
Щоб зробити салат із зеленого горошку та плавленого сиру, підготуємо потрібні продукти. Заздалегідь відварюємо яйця, охолоджуємо їх у крижаній воді та очищаємо. Плавлений сирок перед приготуванням на 20 хвилин прибираємо в морозильник, так його буде простіше подрібнювати. Промиваємо пір'я зеленої цибулі.
Для подрібнення плавленого сиру використовуємо терку з великими осередками.
Відварені курячі яйця нарізаємо у формі маленьких шматочків.
З банки консервований горошок спочатку відкидаємо на друшляк, а потім перекладаємо до решти інгредієнтів салату.
Пір'я зеленої цибулі шаткуємо кільцями і додаємо до складу салату.
У невеликій мисці з'єднуємо майонез та сметану. Додаємо пропущений через прес часник та суміш мелених перчиків. Перемішуємо інгредієнти, заправка для салату готова. Перекладаємо заправку салат.
Інгредієнти салату між собою добре перемішуємо, пробуємо на смак та солимо.
Смачний, апетитний і легкий салат з консервованим горошком і плавленим сиром подаємо відразу до столу. Пригощайтеся, приємної вам трапези!