Салат з копченою куркою та сухариками

Копчена курка чудово гармонує в салаті з морквою по-корейськи, солодкою консервованою кукурудзою та сухариками.

Якщо вам подобаються смачні і ситні салатні страви, але немає часу на їх приготування, то візьміть на озброєння цей покроковий рецепт салату з копченою куркою і сухариками, який готується на раз-два. Копчена курка чудово гармонує в салаті з морквою по-корейськи, солодкою консервованою кукурудзою та сухариками.

Апетитний салат з куркою та сухариками обов'язково стане однією з яскравих страв на столі, а рецепт вмить розлетиться між вашими друзями.

Інгредієнти

  • Курка копчена: 300 г
  • Морква по-корейськи: 200 г
  • Кукурудза (консервована): 0,5 ст. (солодка)
  • Сухарики: 40 г
  • Майонез: 3 ст. ложки

Приготування

Для приготування салату беремо потрібні продукти відповідно до запропонованого списку. Як куряче м'ясо можна використовувати будь-яку частину птицю без кістки (це може бути грудка або стегенця). Для рецепту не потрібні спеції, адже їх вже достатньо в моркві корейською.

На обробну поверхню перекладаємо копчене м'ясо куряче і нарізаємо його невеликими шматочками. Заготівлю відправляємо до салатника.

Зерна солодкої консервованої кукурудзи спочатку перекладаємо на сито, щоб злити зайвий сік, потім доповнюємо куряче м'ясо.

На черзі – пікантна корейська морква. За бажання перед додаванням в салат її можна трохи нарізати. Також рекомендується віджати продукт.

Завершальний інгредієнт нашого салату – це сухарики. Вибирайте продукт із вашим улюбленим смаком. Необхідну кількість пересипаємо до інгредієнтів.

Заправлятимемо салат майонезом.

Залишилося лише інгредієнти між собою добре змішати, і одразу ж подаємо салат до столу. Не рекомендується довго тримати салат у холодильнику, адже сухарики під впливом майонезу та інших інгредієнтів просто розм'якнуть, і страва втратить свою пікантність.

Пригощайтеся на здоров'я смачним та апетитним салатом з куркою та сухариками!