Крабові палички стали одним із найпопулярніших і найчастіше використовуваних продуктів для приготування салатів. Крабовий інгредієнт чудово поєднується з овочами, фруктами. Використовуємо цю гастрономічну якість і зробимо апетитний салат із крабовими паличками та ківі з пікантною смаковою ноткою. Страва урізноманітнить банкетне меню.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Ківі: 2 шт.
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Майонез: 3 ст. ложки
Приготування
Для салату готуємо продукти. Із запропонованого списку потрібно відварити заздалегідь яйця. Після варіння яйця охолодити та зняти з них шкаралупу. Промити добре огірок. Крабові палички витягаємо з упаковки. Очищаємо ківі.
Порядок подрібнення інгредієнтів особливо не важливий, почнемо з крабових паличок. Нарізаємо їх на обробній дошці у формі круглих слайсів.
Тепер беремося за нарізку свіжого огірка. Надаємо йому форму кубиків. Огіркову заготовку перекладаємо у миску до крабових паличок.
Інгредієнти доповнюємо курячими яйцями, порубаними шматочками.
На черзі ківі. Зелений фрукт подрібнюємо кубиками. Нарізку завантажуємо до складу салату.
З солодких зерен кукурудзи зливаємо сік, а потім додаємо їх у миску до інгредієнтів.
Компоненти салату посипаємо за смаком сіллю та меленим чорним перчиком. Викладаємо порцію майонезу.
Поміж собою інгредієнти крабового салату перемішуємо. Салатна страва готова, її можна відразу подавати до столу.
Смачного всім перекушування!