Апетитний, красивий і ефектний салат з курячою грудкою та кукурудзою, безумовно, матиме успіх на святковому столі. Страва приваблює і своїм смаком, і найпростішим способом приготування. Для салату потрібно лише подрібнити інгредієнти, поєднати їх між собою та заправити улюбленим майонезом.
Інгредієнти
- Філе куряче (грудка): 200 г (відварена)
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Яйце куряче: 2-3 шт.
- Кукурудза (консервована): 100 г
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Для рецепту потрібно заздалегідь відварити курячі грудки. Куряче м'ясо заливаємо водою, доводимо до кипіння. Варимо курячу грудку 30 хвилин. Також слід відварити курячі яйця. Після того, як яйця будуть готові (10 хвилин після закипання), остудіть їх у крижаній воді. Свіжий огірок промиваємо. Якщо в огірка гірчить шкірка, краще її зрізати.
Починаємо подрібнення продуктів для салату. На обробну дошку кладемо м'ясо та нарізаємо кубиками. Нарізування викладаємо в миску.
Доповнюємо куряче м'ясо огірком, який потрібно подрібнити кубиками. Намагайтеся, щоб нарізка інгредієнтів була однакового розміру.
А тепер рубаємо маленькими шматочками відварені курячі яйця. Нарізку перекладаємо до решти інгредієнтів.
До складу салату додаємо консервовану кукурудзу. Тільки спочатку зерна відкиньте на сито, щоб злити рідину.
Інгредієнти заправляємо майонезом і до смаку солимо.
Склад салату перемішуємо, можна одразу його запропонувати до столу, прикрасивши зеленню.
Усім смачного апетиту!