Мандарини – неодмінний атрибут новорічної урочистості. Цей фрукт годиться і приготування салатів. Салатні страви з мандаринами виходять яскравими, соковитими та оригінальними за смаковими якостями. Давайте зробимо до святкових посиденьок салат з мандаринами та крабовими паличками, який, я впевнена, припаде до смаку вашим домочадцям та друзям.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Мандарини: 150 г
- Сир твердий: 70 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Зелень свіжа: за смаком
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти за списком. Відварюємо куряче яйце, остуджуємо його та знімаємо шкаралупу. Крабові палички мають бути в розмороженому стані.
Почнемо подрібнення продуктів із крабових паличок. Дістаємо палички з упаковки та нарізаємо у формі кубика.
Заготовимо для салату варене яйце, нарізавши його шматочками.
На черзі – твердий сир. Я використала Пармезан. Сир натираємо, використовуючи терку з великими поділками. Можна також подрібнити продукт кубиком.
Додаємо до подрібнених інгредієнтів мандарини. Цитрус потрібно очистити від шкірки, білих перегородок та кісточок, а потім нарізати кубиком.
Доповнимо склад салату зеленою нарізкою, спеціями, додамо майонез.
Між собою компоненти крабового салату перемішуємо, блюдо готове до подачі.
Всім смачного перекушування та чудового свята!