Кожна господиня має свої улюблені рецепти приготування салатів з крабовими паличками. Я пропоную поповнити колекцію страв цієї категорії ще однією варіацією. У моєму салаті крабові палички доповнені нарізкою з відвареної моркви та яєць. У складі також є солодка консервована кукурудза. Такий салат із морквою, крабовими паличками та яйцями підійде для буденного меню, запропонувати його можна і до святкового застілля.
Інгредієнти
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Крабові палички: 100 г
- Морква варена: 1 шт.
- Кукурудза (консервована): 130 г
- Цибуля зелена: за смаком
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для рецепту салату продукти за списком. Попередньо відварюємо моркву та курячі яйця. Дані інгредієнти охолоджуємо та очищаємо. Крабові палички мають бути в розмороженому стані.
Подрібнення інгредієнтів почнемо з крабових паличок. Виймаємо їх з обгорткової упаковки та нарізаємо невеликим кубиком.
До нарізки з крабових паличок переправляємо подрібнені шматочками відварені яйця. Можна скористатися для зручності яйцерізкою.
На черзі — відварена морква. Подрібнюємо її кубикам. Намагайтеся, щоб нарізки з крабових паличок, яєць та моркви були однакові за розміром.
Зерна солодкої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім уже перекладаємо до решти інгредієнтів салату.
Для заправки салату використовуємо улюблений майонез. Склад салату солимо, перчимо на свій розсуд і перемішуємо.
Салат з морквою, крабовими паличками та яйцями готовий. При подачі на стіл прикрашаємо салат кільцями зеленої цибулі. Смачного!