Салати, приготовані з пекінською капустою, виходять ніжними, соковитими та апетитними. Пропоную доповнити пекінську капусту копченою куркою, сиром та сухариками, щоб у результаті отримати чудовий салат, що підходить для святкового меню.
Мій покроковий рецепт салату з пекінською капустою, куркою і сиром освоїть навіть початківці хазяйка. Реалізація рецепту не вимагає попередньої обробки інгредієнтів, тому готується він просто і швидко.
Смачний салат із пекінською капустою, куркою та сиром виходить у міру пікантним, готуйте із задоволенням.
Інгредієнти
- Капуста пекінська: 200 г
- Курка копчена: 200 г
- Сир твердий: 100 г
- Сухарики: 30 г
- Майонез: 2,5 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для капустяного салату беремо потрібні продукти.
З пекінської капусти спочатку видаляємо верхні листи, а потім на обробній поверхні тонко нарізаємо стрічками. Заготівлю перекладаємо одразу в салатник.
Копчену курятину для салату подрібнюємо у формі невеликих кубиків. Нарізку з курки відправляємо салатник до капусти.
Наступний компонент салату – сир твердих сортів. Для цієї страви я використовую зазвичай сир Пармезан або Гауда. Більшу частину сирної стружки додаємо до інгредієнтів салату, трохи залишаємо для оформлення.
На черзі сухарики. Я використала полегшений варіант салату, додавши до нього покупні сухарики. Можна приготувати їх самостійно із багету. Найкраще використовувати сухарики без яскраво вираженого смаку.
Для заправки салату використовуємо майонез, потрібну порцію викладаємо до інгредієнтів. Кидаємо трохи солі та перчика меленого.
Інгредієнти капустяної салатної страви між собою змішуємо.
Для подачі салату використовуємо тарілку, а можна розкласти його по креманках. Салат посипаємо сирною стружкою, що залишилася сирною.
Капустяний салат з копченою куркою, сиром та сухариками приготовлений. Смачного!