Салат з пекінською капустою та яловичиною

Такий салат може стати альтернативою популярного Олів'є. За рецептурою яловичина у мене у відвареному вигляді, але можна також використовувати копчене м'ясо.

Шанувальникам салатних страв, у яких основний смаковий тон задає м'ясо, я пропоную рецепт із використанням пекінської капусти та яловичини. Такий салат із пекінською капустою та яловичиною може стати альтернативою популярного Олів'є. За рецептурою яловичина у мене у відвареному вигляді, але можна також використовувати копчене м'ясо.

Пропонований покроковий рецепт салату з пекінською капустою та яловичиною стане вам у нагоді для складання святкового меню.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська: 1/2 качана
  • Яловичина: 250 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Беремо для рецепту потрібні інгредієнти. Яловичина та яйця використовуються у вареному вигляді. З пекінської капусти видалити верхні листочки. Цибулину очистити від лушпиння.

На обробну поверхню перекладаємо пекінську капусту та гострим ножем нарізаємо її дрібними стрічками. Заготівлю одразу перекладаємо в миску.

На черзі – м'ясо. Для салату з пекінською капустою нарізаємо яловичину у формі невеликих шматочків-кубиків.

Доповнюємо інгредієнти в мисці курячими яйцями, які рубаємо ножем або використовуємо для подрібнення яйцерізання.

Приступаємо до нарізування огірка. Якщо у плода не гірчить шкірка, її можна не зрізати. Надаємо огірку форму кубиків. Нарізку переправляємо в миску до інгредієнтів.

З інгредієнтів у нас залишилася цибуля, подрібнюємо її шматочками.

Для заправки салатної страви використовуємо свій улюблений майонез, а також не забуваємо компоненти посолити та поперчити на свій смак.

Перемішуємо інгредієнти салату між собою.

Соковитий, ситний салат із пекінською капустою та яловичиною готовий. Приємного для всіх апетиту!