Пропоную вам приготувати смачний салат з морквою по-корейськи. У даній страві відсутній м'ясний інгредієнт, але салат виходить досить ситним. Пікантна корейська морква відмінно поєднується зі свіжим огірком, яйцями та сиром. Для заправки підійде будь-який майонез. Такий салат із сиром та корейською морквою можна включити в буденне меню, так, і на святковому столі він буде доречний.
Інгредієнти
- Морква по-корейськи: 80 г
- Сир твердий: 50 г
- Яйце куряче: 1-2 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Зелень свіжа: 2 ст. ложки (подрібнена)
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для рецепту продукти. Яйця потрібно відварити протягом 10 хвилин після закипання. Після варіння яйця помістити в крижану воду та остудити. Промиваємо свіжий огірок та зелень.
Почнемо подрібнення інгредієнтів із свіжого огірка. Нарізаємо його у формі середніх за розміром брусків і перекладаємо відразу салатник.
Яйця рубаємо ножем невеликими шматочками. Додаємо яєчну нарізку до огірка.
Для подрібнення сиру скористаємося теркою з великими осередками. Сирну стружку перекладаємо до решти інгредієнтів салату.
Моркву по-корейськи спочатку віджимаємо від маринаду, а потім переправляємо до салату.
Дрібно нарізаємо свіжу зелень і додаємо салат.
Для заправки в салат із сиром та корейською морквою викладаємо майонез.
Інгредієнти між собою перемішуємо. Знімаємо пробу. Якщо є потреба, то посоліть салат і приправте перчиком. Оскільки в салаті є корейська морквина, то спецій іноді зовсім не потрібно.
Простий у приготуванні салат із корейською морквою та сиром можна відразу ставити на стіл. Пригощайтеся, приємного апетиту!