Смажені курячі стегна з цибулею

Пропоную вам зробити смажені курячі стегна з цибулею на сковороді, які виходять смачними, ароматними та соковитими.

Сьогодні у нас у меню страва з курячих стегон. Здолає покроковий рецепт із цієї частини птиці навіть недосвідчена господиня, адже в реалізації нічого складного немає. Пропоную вам зробити смажені курячі стегна з цибулею на сковороді, які виходять смачними, ароматними та соковитими. Якщо по сусідству з готовими стегнами розташувати овочевий салат, то похвала від ваших домочадців вам забезпечена.

Інгредієнти

  • Стегна куряче: 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Соус соєвий: 3 ст. ложки
  • Олія оливкова: 2 ст. ложки
  • Суміш італійських трав: 1 ч. ложка
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Сіль: 1 щіпка

Приготування

Готуємо необхідні інгредієнти.

Основний інгредієнт нашої страви – курячі стегна, підготуємо їх для рецепту. З курячих частин знімаємо шкіру та розрізаємо на 2 частини. Стегна промиваємо і обсушуємо паперовими рушниками.

Приєднуємо до курячої заготівлі цибулю, нарізану тонкими смужками.

Зробимо пряний маринад для курячих стегон. У невелику миску виливаємо соєвий соус, доповнюємо його оливковою олією. Підсипаємо трохи солі, зазначені спеції, перемішуємо.

Пікантний маринад виливаємо до курячих частин із цибулею. Інгредієнти ретельно перемішуємо. Маринуємо протягом півтори години, можна і більше.

Стегна замаринувалися. На помірне нагрівання плити ставимо сковороду. Викладаємо стегна на сковороду, олію не використовуємо.

Обсмажуємо стегна, іноді перемішуючи інгредієнти до рум'янцю. Як правило, на процес йде 20 чи 30 хвилин.

Соковиті курячі стегна, смажені на сковороді разом із цибулею, готові. Дегустуємо з улюбленим гарніром чи овочевим салатом, смачного всім перекушування!