Тушкована картопля з копченими реберцями

Ситно згасити картоплю можна з різними м'ясними інгредієнтами. Я пропоную приготувати тушковану картоплю з копченими реберцями. Страва виходить смачною та соковитою.

Ситно згасити картоплю можна з різними м'ясними інгредієнтами. Я пропоную скористатися рецептом, у якому картопля відмінно поєднується з копченими реберцями. Страва виходить смачною, ароматною, соковитою та апетитною. Смачна тушкована картопля з копченими реберцями чудово впишеться у ваш раціон.

Інгредієнти

  • Картопля: 700 г
  • Ребра свинячі: 300 г (копчені)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник: 2 зубчики
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Зелень свіжа: 3 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода кип'ячена: скільки потрібно

Приготування

Щоб згасити картоплю з копченими реберцями, підготуємо інгредієнти. Очищаємо моркву, цибулю, часник та картопля. Готувати можна у казані, сотейнику, глибокій сковороді.

Ріпчасту цибулю шаткуємо середніми шматочками. Дрібно рубаємо часник. У казані розігріваємо олію. Викладаємо в олію нарізку з цибулі та часнику і пасеруємо протягом 5 хвилин, періодично перемішуючи.

Моркву нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо морквину до цибулі, перемішуємо. Продовжуємо обсмажувати ще 5 хвилин.

Копчені реберця великого розміру рубаємо навпіл. Додаємо реберця до овочів. Перемішуємо, прогріваємо 3-4 хвилини.

Картоплю нарізаємо великими кубиками. Викладаємо картопляну нарізку в казан до інгредієнтів.

Склад страви на смак солимо, присмачуємо перчиком. Заливаємо картоплю кип'яченою водою так, щоб вона була трохи нижчою від рівня інгредієнтів.

Після закипання зменшуємо нагрівання плити. Під кришкою при слабкому кипінні тушкуємо картоплю з копченими реберцями приблизно 40 хвилин. Наприкінці приготування страву посипаємо дрібно нарізаною зеленню (кріп, петрушка, цибуля).

Картопля з копченими реберцями вийшла смачною, пригощайтеся. Приємного та ситного всім перекушування!