Свинина тушкована з помідорами на сковороді

Зі свинини пропоную зробити смачну та ситну страву. Апетитна тушкована свинина з помідорами на сковороді є ароматною підливою з насиченим смаком.

Зі свинини пропоную зробити смачну та ситну страву разом з овочами. Готується воно просто і підходить до будь-якого гарніру – картоплі, рису, макаронів, каш. Апетитна тушкована свинина з помідорами на сковороді є ароматною підливою з насиченим смаком.

Інгредієнти

  • Свинина: 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Помідори: 3 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Вода: 150 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Приправа для свинини: 1 ст. ложка
  • Цукор: 0,5 чайної ложки

Приготування

Ось потрібні продукти для тушкованого м'яса. Свинину промиваємо, овочі очищаємо.

М'ясо перекладаємо на обробну поверхню та нарізаємо невеликими порційними шматочками.

Щоб сіль, перець та борошно рівномірно розподілилися в процесі приготування на м'ясних шматочках, попередньо ми кладемо дані інгредієнти в поліетиленовий мішечок. Зав'язуємо і добре трясемо.

У сковороді добре розігріваємо олію. Додаємо м'ясні шматочки та обсмажуємо їх на сильному вогні до появи легкого рум'янцю. У процесі підсипаємо приправу м'яса.

Поки обсмажується м'ясо, натираємо моркву та подрібнюємо шматочками цибулю. Овочі додаємо до свинини на сковороду та продовжуємо обсмажування протягом 5 хвилин.

На помідорах робимо хрестоподібні надрізи, заливаємо на 2 хвилини окропом, потім обдаємо крижаною водою і легко знімаємо шкірку. Нарізаємо шматочками помідори і відправляємо на сковороду до інгредієнтів.

Якщо у вас кислі помідори, то киньте на сковороду трохи цукру. За потребою склад страви солимо. Вливаємо кип'ячену воду.

Сковороду накриваємо кришкою, встановлюємо невеликий вогонь на плиті. Гасимо свинину з помідорами 30-35 хвилин, іноді перемішуємо.

Смачна та соковита свинина з помідорами приготувалася. Приємного для всіх апетиту!