Курячі крильця з грибами в духовці

Для посиденьок з друзями можна приготувати смачну страву з курячих крилець із грибами в духовці. Крильця виходять соковитими, з рум'яною скоринкою та апетитними.

Для святкових посиденьок з друзями можна приготувати смачну страву з курячих крилець. Я пропоную доповнити крила свіжими печерицями та запекти їх у духовці. Попередньо інгредієнти замаринуємо в майонезі. Смачні курячі крильця з грибами в духовці виходять соковитими, з рум'яною скоринкою та дуже апетитними.

Інгредієнти

  • Крила курячі: 500 г
  • Печериці свіжі: 150 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Приправа для курячих страв: 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка

Приготування

За списком беремо потрібні продукти. Я використовувала готову приправу для курячих страв, її можна зібрати самостійно, включивши до складу суміш мелених перчиків, куркуму, паприку, сушений часник.

Курячі крильця промиваємо під проточною водою, якщо є пір'їни, видаляємо їх. Крильця обтираємо паперовим рушником, перекладаємо в миску.

Крильця на свій смак солимо, всипаємо приправу для курки.

Очищаємо цибулю. Нарізаємо цибулю у формі напівкілець. Додаємо цибульну нарізку до крильця в миску. Перемішуємо інгредієнти.

Ополіскуємо свіжі печериці, видаляючи забруднення. Гриби нарізаємо великими скибочками. Заготівлю з печериць викладаємо до крильця.

До інгредієнтів у миску кладемо порцію майонезу.

Інгредієнти добре змішуємо із майонезом. Миску затягуємо харчовою плівкою і прибираємо крильця з грибами маринуватися на полицю холодильника. Час маринування – 1 год.

Готуємо форму для запікання. Змащуємо її олією. Викладаємо у форму крильця з грибами.

Завантажуємо курячі крильця з печерицями в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин. У процесі крильця можна змастити жиром, що виділився, так вони вийдуть з рум'яною скоринкою.

Курячі крильця, запечені з грибами в духовці, готові. Приємного всім перекушування!