Пельмені – чудовий варіант для ситного перекушування! До речі, пельмені для подачі на стіл можна не лише відварити, та й приготувати іншими кулінарними методами. Пропоную зробити смажені пельмені із цибулею на сковороді. Така гастрономічна варіація обов'язково знайде своїх шанувальників.
Пельмені підійдуть і свійські, і магазинні. Начинка ролі не відіграє. Єдина умова — пельмені мають бути замороженими.
Інгредієнти
- Пельмені: 200 г (заморожені)
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода кип'ячена: 50 мл
Приготування
Для смаження пельменів на сковороді підготуємо продукти за списком. Очищаємо цибулю. Води може знадобитися трохи більше.
Цибулю кладемо на обробну поверхню. Розрізаємо на 2 половинки. Кожну частину подрібнюємо смужками.
У сковороду вливаємо олію. Коли воно прогріється, переправляємо на сковороду заготовку із цибулі. Перемішуючи, пасеруємо цибулю 2-3 хвилини.
До м'якої цибулі викладаємо одним шаром заморожені пельмені. Пельмені солимо за смаком та перчимо.
Починаємо смажити пельмені, іноді перемішуючи інгредієнти.
У процесі обсмажування до сковороди до пельменів підливаємо порціями воду. Обсмажуємо приблизно 10-15 хвилин. Пельмені повинні підрум'янитися з усіх боків.
Смажені з цибулею пельмені подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню. Смак пельменів доповнить ваш улюблений соус – сметана чи кетчуп.
Пригощайтеся на здоров'я, смачного всім перекушуванням!