Свиняча грудинка в гірчичному маринаді в мультиварці

Домашня свиняча грудинка в гірчичному маринаді в мультиварці – чудовий м'ясний делікатес! Приготовлена подібним чином грудинка виходить дуже апетитною.

Зі свинячої грудинки пропоную приготувати смачну і ситну закуску, яка урізноманітнить святкові страви. Попередньо грудинку замаринуємо в пікантному складі на основі зернистої гірчиці, спецій, олії та часнику. Далі грудинку обернемо фольгою і відправимо запікатись у мультиварку. Приготовлена подібним чином грудинка виходить дуже апетитною. До столу грудинку найкраще подати охолодженою, але й у теплому вигляді вона теж гарна. Домашня свиняча грудинка в гірчичному маринаді в мультиварці – чудовий м'ясний делікатес!

Інгредієнти

  • Грудинка свиняча: 500 г
  • Приправа для свинини: 0,5 ч. ложки
  • Гірчиця зернова: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль: 2 ч. ложки
  • Часник: 6 зубчиків

Приготування

Підготуємо інгредієнти за списком. Очищаємо часникові зубчики.

Під проточною водою промиваємо свинячу грудинку. З усіх боків грудинку обтираємо паперовими рушниками чи серветками.

Часникові зубчики подрібнюємо за допомогою спеціального пресу.

У часникову масу додаємо сіль, приправу для свинини. Вливаємо олію. Доповнюємо склад інгредієнтів зернистою гірчицею.

Інгредієнти між собою ретельно перемішуємо. Ось такий маринад для свинячої грудинки вийшов.

Свинячу грудинку з усіх боків добре натираємо приготованим маринадом. Грудинку перекладаємо в контейнер або ємність. Маринуємо грудинку в холодильнику 2-3 години.

Аркуш фольги складаємо вдвічі. Розміщуємо грудинку на фользі.

Щільно скріплюємо краї фольги. Запаковану у фольгу грудинку кладемо у чашу мультиварки.

Мультиварку закриваємо кришкою. На екрані вибираємо програму «Випічка». Час встановлюємо на 1:00 20 хвилин. Готуємо до закінчення програми.

Свинячу грудинку остуджуємо, нарізаємо тонкими шматочками та подаємо до столу. Приємного для всіх апетиту!