Курка з кабачками на сковороді

Куряча грудка – відмінний продукт харчування, що поєднується з різними інгредієнтами. Апетитна курка з кабачками на сковороді – страва, реалізувати яку швидко і легко.

Така частина курки як грудка – чудовий продукт харчування, що поєднується з різними інгредієнтами. Приготувати курячі грудки можна різними кулінарними способами. Я пропоную скористатися сковородою та доповнити куряче м'ясо кабачками та цибулею. Апетитна курка з кабачками на сковороді – страва, реалізувати яку швидко і легко. М'ясо виходить соковитим завдяки пряним спеціям та технології приготування.

Інгредієнти

  • Кабачок: 250 г
  • Філе куряче (грудка): 300 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Часник сушений: 0,5 ч. ложки
  • Суміш прованських трав: 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо за списком інгредієнти. Бажано використати молодий кабачок. Курячі грудки промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо цибулю.

На обробну поверхню перекладаємо куряче м'ясо та нарізаємо його у формі невеликих кубиків. Цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями.

У сковороді розігріваємо порцію олії. Перекладаємо цибулю та заготівлю з курячого м'яса. Періодично перемішуючи, обсмажуємо інгредієнти на помірному вогні 4-5 хвилин.

З кабачка зрізаємо шкірку, видаляємо насіння, якщо вони вже сформувалися. Нарізаємо кабачок брусочками. Переправляємо подрібнений кабачок до інгредієнтів на сковороду.

Курку та кабачки на свій смак солимо і перчимо. Присмачуємо сушеним часником та ароматними прованськими травами.

Трохи зменшуємо нагрівання плити, сковороду накриваємо кришкою. Готуємо курку з кабачками близько 20 хвилин. Іноді перемішуємо вміст.

Смачна страва з курячої грудки з кабачками готова, пригощайтеся!