Смузі з кефіру з апельсином

Мені подобаються смузі на основі такого кисломолочного продукту, як кефір. Приємний за структурою смузі з кефіру та апельсина вжити слід відразу після приготування.

Смузі з фруктів – смачний і корисний напій, який можна приготувати буквально за пару хвилин, якщо під рукою є блендер. Мені подобаються смузі на основі такого кисломолочного продукту, як кефір. Пропоную доповнити кефір апельсином та бананом, щоб зробити чудову смузі. Приємний за структурою смузі з кефіру та апельсина вжити слід відразу після приготування.

Інгредієнти

  • Кефір: 200 мл
  • Апельсин: 1 шт.
  • Банан: 0,5 шт.
  • Мед: 1 ч. ложка

Приготування

Щоб приготувати смузі з кефіру та апельсина, візьмемо потрібні продукти. Як підсолоджувач використовується мед, він має бути рідким.

З апельсина зрізаємо кірку. Видаляємо з цитрусового білі щільні перегородки та кісточки. Апельсинову м'якоть, що залишилася, нарізаємо шматочками і перекладаємо їх в чашу блендера.

Очищаємо банан. Половинку банана нарізаємо невеликими скибочками. Перекладаємо нарізку із банана до апельсинових шматочків.

Включаємо блендер, щоб «перетворити» фрукти на однорідне пюре.

До пюре з апельсина і банана, що вийшов, вливаємо кефір.

Слідом до складу смузі додаємо рідкий мед.

Інгредієнти збиваємо протягом хвилини блендером.

Смузі з кефіру та апельсина переливаємо в склянку і одразу п'ємо його.

Всім смачного перекушування!