Смузі з фруктів – смачний і корисний напій, який можна приготувати буквально за пару хвилин, якщо під рукою є блендер. Мені подобаються смузі на основі такого кисломолочного продукту, як кефір. Пропоную доповнити кефір апельсином та бананом, щоб зробити чудову смузі. Приємний за структурою смузі з кефіру та апельсина вжити слід відразу після приготування.
Інгредієнти
- Кефір: 200 мл
- Апельсин: 1 шт.
- Банан: 0,5 шт.
- Мед: 1 ч. ложка
Приготування
Щоб приготувати смузі з кефіру та апельсина, візьмемо потрібні продукти. Як підсолоджувач використовується мед, він має бути рідким.
З апельсина зрізаємо кірку. Видаляємо з цитрусового білі щільні перегородки та кісточки. Апельсинову м'якоть, що залишилася, нарізаємо шматочками і перекладаємо їх в чашу блендера.
Очищаємо банан. Половинку банана нарізаємо невеликими скибочками. Перекладаємо нарізку із банана до апельсинових шматочків.
Включаємо блендер, щоб «перетворити» фрукти на однорідне пюре.
До пюре з апельсина і банана, що вийшов, вливаємо кефір.
Слідом до складу смузі додаємо рідкий мед.
Інгредієнти збиваємо протягом хвилини блендером.
Смузі з кефіру та апельсина переливаємо в склянку і одразу п'ємо його.
Всім смачного перекушування!