Шарлотка з яблуками та сиром у мультиварці

Господині – готуємо з вами шарлотку за допомогою мультиварки. Я спробувала приготувати шарлотку із сиром. Про процес приготування докладніше у моєму рецепті.

Смакові якості популярного яблучного пирога – шарлотки – можна регулювати за допомогою додаткових інгредієнтів. Я спробувала приготувати шарлотку із сиром. Процес відбувався не в духовці, як завжди, а в мультиварці. Домашня шарлотка з яблуками та сиром у мультиварці вийшла дуже смачною та апетитною. Можна назвати таку випічку ще й ощадливою.

Ось покроковий рецепт шарлотки з яблуками та сиром у мультиварці, яким я скористалася.

Інгредієнти

  • Сир: 150 г
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно: 1 ст.
  • Яйце куряче: 3 шт.
  • Яблуко: 1-2 шт.
  • Розпушувач тіста: 1,5 ч. ложки
  • Олія вершкове: 10 г

Приготування

Для рецепту готуємо необхідний продуктовий набір. Рекомендується сир розім'яти вилкою або пропустити через сито. Яблуко можна взяти будь-якого ґатунку.

На початковому етапі замісу тіста для сирної шарлотки з'єднаємо цукровий пісок із курячими яйцями в глибокій мисці.

Перетворюємо вміст у мисці на пишну білу масу шляхом збивання за допомогою міксера.

До однорідного складу, який у нас вийшов, перекладаємо порцію сиру.

Очищаємо від шкірки яблуко, видаляємо насіння і нарізаємо дрібними кубиками фрукт. Заготівлю з яблука відправляємо в миску до решти інгредієнтів.

Вміст у мисці перемішуємо.

Доповнюємо склад майбутнього тесту борошном, що просіює, і розпушувачем для тесту.

Борошно втручаємо в сирну масу, використовуючи звичайну столову ложку або кулінарну лопатку.

Знімну чашу мультиварки змащуємо шматочком вершкового масла|мастила|, а потім поміщаємо в неї приготовлене сирне тісто з яблуками.

Шарлотку з сиром та яблуком готуємо у мультиварці у програмі «випічка». На процес відводимо 50 хвилин.

Ось і приготувалася без зайвого гастрономічного клопоту смачна шарлотка з яблуком і сиром у мультиварці. Частуйтесь на здоров'я!